Pozvánka na besedy o cestování

22.01.2018 08:07

A je to tady, zítra máme první přednášku o našem cestování v roce 2018. Moc se těšíme na setkání se "starými" známými, tedy na místa, kam jezdíme pravidelně už mnoho let. Celá řada knihoven a škol nás zve opakovaně, jednou i dvakrát do roka. Naši příznivci se chtějí postupně seznámit se všemi kouty světa, kam jsme měli možnost se podívat. Právě tito pořadatelé rozhýbávají naše aktivity a "nutí" nás cestovat. Díky nim prostě musíme někam jet, abychom měli o čem povídat. Je pro nás velmi příjemné potkávat se s lidmi, které za ty roky máme za přátele. Opravdu a upřímně se na vás všechny těšíme, neříkám to ze zdvořilosti.

K naší velké radosti máme na první pololetí letošního roku v seznamu besed i docela hodně míst, kde jsme ještě nikdy nebyli. Především si moc vážíme důvěry, kterou jsme pozváním dostali. Je to pro nás velká výzva, věříme, že vás nezklameme a vaše město či vesnice bude na seznamu našich přednášek i v dalších letech. Program máme hodně nabitý a následující tři měsíce budou jedním velkým kolotočem, jízda začíná.

Srdečně vás všechny zveme, přijďte i přijeďte za námi. Věřím, že nebudete litovat, dozvíte se ledasco zajímavého ze světa a určitě se taky zasmějete. Naše besedy jsou poučné i veselé. Jejich přehled lehce najdete v kategorii besedy nebo kliknutím na tento odkaz:

PŘEHLED NAŠICH BESED 2018

Zapište si místo a termín do kalendáře a my se budeme těšit na viděnou.