Nové internetové stránky

03.02.2014 09:21

Novinka pro tento týden se přihlásila tak nějak sama i bez mého komentáře. Určitě jste si všimli, že jsme naše internetové stránky oblekli do nového kabátu. Pevně věřím, že informace jsou pro vás uvedeny přehledně a na nový design si rychle zvyknete. Podle vašich ohlasů i vlastních pocitů chceme stránky dále vylepšovat a máme připravené nějaké nápady, které dřív nebo později uvedeme do praxe.

Jedním z nich je fotogalerie. Já vím, nezveřejnili jsme ještě ani jedinou fotku, ale to přijde, nebojte se. Na vzpomínání máme přece celý rok a nemůžeme na vás všechno vybalit najednou. Doufám, že jste ocenili ikonky jednotlivých světadílů. Je to Jirkovo dílo, už se plně zapojil do pracovního režimu a s mapkami si docela vyhrál. Od nás dostal pochvalu, teď ještě naplnit obsah komentovanými fotografiemi....

A když jsem u Jirky, tak ještě jedna příjemná zpráva. Včera jsme absolvovali besedu v kompletní sestavě, teda i s Jirkou. Náhradní plíce, jak Jirka něžně říká svému ventilátoru, jsme dali do tašky a vyrazili. Vůbec to nebylo snadné a například zpět domů jsme málem nestihli dojet. Nečekaně brzo se vybila baterka a my jsme se jen tak tak dostali k zásuvce. Na záložní náhradní zdroj, který nutně potřebujeme, zatím čekáme a včera jsme se přesvědčili o jeho nevyhnutelnosti. Ale důležité je, že jsme vyjeli a všechno zvládli, odepsaní teda rozhodně nejsme!!!

Nemůžu slíbit, že přijedeme na každou besedu všichni, záleží to na mnoha okolnostech, ale budeme se snažit, to slibuju. Přeji všem příjemný pracovní týden a s mnohými z vás na viděnou na besedách, však v seznamu vidíte, kam v nejbližší době jedeme. Brouzdejte po našich nových stránkách, hledejte chyby a napište nám své poznatky ať vše postupně vyladíme. A hlaste se do soutěže, má to myslím velký význam a dárek v podobě knihy se snad taky bude hodit, ne?