Konec prázdnin, hurá do práce

01.09.2014 08:21

Moc bych vám přál, aby název mého dnešního příspěvku byl pro vás pravdivý, nechtěl jsem jen hloupě provokovat. Práce je dominantní část našeho života a měla by nám přinášet radost a ne utrpení. Nám se to povedlo, a proto se skutečně těšíme na příští dny, týdny a měsíce. O prázdninách jsme však nezaháleli a vyrobili jsme nový kalendář na rok 2015. Pevně věříme, že si ho u nás koupíte, třeba proto, že se vám loňský líbil nebo proto, že chcete někomu udělat radost nebo proto, že nás chcete podpořit a nebo od každého trošku. Podrobnosti naleznete kliknutím ZDE

Taky mám rozepsanou novou knihu, jsem asi v polovině a do vánoc ji určitě dokončím. Když se našemu Jirkovi zhoršil zdravotní stav, tak jsem si myslel, že už nikdy nikam nepojedeme a já tím pádem už taky nikdy nic nenapíšu. Pak nám ten svět přece jen o něco zrůžověl a my jsme se vydali na dvě skvělé cesty po Evropě a já měl zase o čem psát. Už teď vám můžu prozradit, že jsem pro budoucí knihu zvolil úplně novou podobu. Nabídnu vám kolekci příběhů z různých zemí Evropy, to nejlepší a nejveselejší, co jsme na našich výpravách zažili. Možná mnohé z vás dokonce vyprovokujeme k uskutečnění podobné výpravy. Společně se podíváme do Francie, Itálie, Rakouska, Anglie, Skotska a možná ještě někam jinam. Jak říkám, jsem teprve v půlce, takže všechno prozradit ani nemůžu.

Už brzo začneme pořádat naše besedy o cestování. 18. září budeme v Kyjově a od října se rozjedeme naplno a procestujeme kus republiky. Přehled besed včas zveřejníme, nebojte se, podrobnosti se ještě dolaďují. Budeme rádi, když se s vámi opět setkáme. Náš starý dobrý projektor dosloužil, takže jsme koupili nový a tím pádem barvy budou ještě barevnější a zážitky tím snad veselejší.

Všem, kteří bedlivě sledují naše počínání asi neuniklo, že jsem před chvílí napsal o dvou letošních cestách po Evropě. Ano, po červencovém Rakousku se nám skutečně podařila vysněná cesta na vodní kanál Du Midi do Francie. Zážitky máme fantastické a zcela určitě budou hlavní součástí mé nové knihy, máte se na co těšit. Víc ale neprozradím, protože to už bych vykecal úplně všechno. Dnešním dnem opět začínají pravidelné pondělní příspěvky. Sledujte nás a jednou za týden mrkněte na naše stránky, budeme rádi. Díky všem za přízeň.

Předpokládám, že ani vy jste o prázdninách nezaháleli a udělali jste si nějakou pěknou dovolenou. A jestli se vám podařilo vyfotit nějaké zvíře, pošlete nám ho, prosím, do naší soutěže. Dostanete zcela zdarma jako odměnu naši knížku. Díky všem, kteří už nám snímek poslali, galerie se nám pěkně rozrůstá. Vy ostatní, máte čas ještě dva měsíce, ale neotálejte nebo vás někdo předběhne a budete to pak mít složitější, však víte proč, že jo... Více se dozvíte zde