Expedice ....

30.12.2019 09:53

Poslední pondělí letošního roku bych vám chtěl především poděkovat za dosavadní přízeň a popřát hodně zdraví do nového roku. Ať se vám podaří splnit si svá novoroční předsevzetí a uskutečnit třeba i nějakou cestu za poznáním. Naše plány na příští rok jsou spojené s naší vlastí. Chceme více poznávat naši krásnou zemi, skrývá totiž mnohá tajemství, která jsme zatím neodhalili.

Ale když si říkáme cestovatelé, musíme samozřejmě vyrazit také do ciziny, abychom měli nové téma na naše besedy. Odjíždíme zítra a vrátíme se za čtyři týdny. Dočasně se z těchto důvodů odmlčíme, ale po návratu vás určitě seznámíme se zážitky. Pravidelné pondělní novinky tedy budou pokračovat od 3. února 2020.

Už teď jsme ale zveřejnili seznam našich nejbližších besed, zatím do konce února. Přednášet budeme samozřejmě i v březnu a na začátku dubna, po návratu z expedice náš program doplníme. Těšíme se na setkání s vámi.

A ještě dlužím odpověď na poslední kvízovou otázku = sopka White Island zdobí titulní stránku naší knihy o Novém Zélandu. Letěli jsme nad ní malým letadlem, které jsem dokonce na chvíli pilotoval.