Do lavic a na besedy....

02.09.2018 15:17

A je po prázdninách, rychle nám to uteklo. Po letošním létě si snad ani nemůžeme říkat cestovatelé, nikde jsme nebyli. Řekli jsme si, že když je vedro u nás, není potřeba jezdit někam za ještě větším vedrem. A tak jsme pracovali, připravovali novou besedu, tvořili kalendář na rok 2019 a občas vyjeli na nějaký ten cyklistický výlet. Časem vám jistě pár zajímavých míst představíme. Znovu jsme se přesvědčili, jak je naše republika krásná. Jezdit na kole nás moc baví a příští rok se tomuto koníčku chceme věnovat ještě intenzivněji.

Děti a studenti nastupují do školy, ale naše besedy začínají až na konci září, takže si přece jen dopřejeme malý výlet, dokonce si troufnu říct dovolenou. Nemáme v úmyslu pořizovat rozsáhlou fotodokumentaci, nebudeme ani bláznivě cestovat z místa na místo a sbírat zážitky, jen prostě relaxovat. Z těchto důvodů příští týden tradiční pondělní novinky nebudou, ale pak už vás opět budeme zásobit informacemi z našeho cestovatelského života. A jistě se také přiznáme, kam jsme se na týden vydali. Nečekejte nic exotického, bude to opravdu jen malý výletík.

Slíbil jsem, že v září zveřejním přehled našich podzimních besed. Lehce je na našich stránkách najdete nebo můžete kliknout na odkaz níže. Hlavně doufám, že za námi někam přijedete a potkáme se osobně. Těšíme se na setkání.

Přehled podzimních besed